507 Tööpakkumist | 20 Tööotsijat | 119 Ettevõtet

Otsid tööd? – vali SinuCV!

Eesti mugavaim tööportaal

SinuCV on mugav ja lihtne tööportaal mille eesmärk on näidata, et tööotsimine võib olla ka valutu ja lõbus tegevus. Me oleme lähenenud kogu protsessile uudselt ning proovinud vältida klassikaliste tööportaalide kopeerimist.

SinuCVs kuvatakse iga killuke infot võimalikult konkreetselt ja visuaalselt parimal võimalikul moel, seeläbi hoides kokku nii tööpakkuja kui ka tööotsija aega kuulutuste läbivaatamisel. Sama kehtib ka meie filtrite ja otsingute kohta.

SinuCVs saab igaüks läheneda enda profiilile veidi omamoodi ja seega ka paremini eristuda teistest. Sama kehtib ka töökuulutuste ja ettevõtte profiilide kohta. Samuti oleme pannud rohkem rõhku profiilides ja kuulutustes oluliseima info konkreetselt välja kuvamisele, et hoida kokku nii tööotsijate kui ka ettevõtete aega.

Soovime sulle edu tööotsingutel ning loodame, et SinuCV toob sulle soovitud tulemused!

 

»

3 thoughts on “Otsid tööd? – vali SinuCV!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Copyright © 2020 SinuCV | Kasutustingimused | Privaatsuspoliitika | Meist